Accident mortal la Călineşti

Accident mortal la Călineşti

Un accident de circulaţie deosebit de grav grav s-a produs în jurul orei 12.30 pe drumul judeţean 185 care leagă localitatea Calinesti de Ocnă Sugatag. O femeie în vârstă de 68 de ani a fost lovită în plin de un autoturism, iar în urmă impactului a decedat. Şoferul a dispărut de la locul accidentului însă a lăsat în urmă să un incidiu preţios, plăcută de înmatriculare. 
La locul accidentului s-a oprit ulterior un şofer care a încercat să acorde primul ajutor femeii însă din păcate bărbatul nu a putut decât să constate îngrozit decesul femeii. Martorul a sunat imediat la 112 iar la faţă locului s+au deplasat 2 echipaje ale poliţiei şi un echipaj SMURD.  Victimă a fost întâlnită cu puţin timp înainte de a se produce tragedia la târgul care are loc în fiecare joi în localitatea Ocnă Sugatag de către mai multe persoane cărora nu le+a venit să creadă că s-a putut întâmplă o asemenea tragedie. Porţiunea de drum pe care o băţ localnicii zonei în fiecare joi pentru a ajunge la târg este una cu vizibilitate foarte bună iar victimă circulă pe marginea drumului, astfel că nimeni nu îşi explică cum a putut şoferul să lovească în plin victimă. 
Şoferul care a cauzat moartea femeii a fugit de la locul accidentului însă din fericire în urmă lui a lăsat un indiciu care s+a dovedit a fi foarte preţios pentru identificarea lui. Lângă victimă zăcea plăcută cu numerele de înmatriculare a maşinii. Ulterior poliţiştii au identificat proprietarul maşinii, un bărbat în vârstă de 57 de ani din satul Sârbi comună Budesti şi se pare că acesta este un consilier local al comunei Budesti. 
Bărbatul victimei a sosit ulterior la faţă locului fiind informat de localnici că soţia lui s-ar fi simţit rău în drum spre casă.  
Şoferul care a rănit mortal victimă a fost transportat la spitalul municipal Sighet pentru a i se recolta probele de sânge. Surse neoficiale au declarat că şoferul ar fi fost găsit de poliţişti în stare de ebrietate. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.