Video | Actualizare – Accident grav în Moisei, un autocar s-a izbit de o casă. S-a activat planul roșu de intervenție

În Moisei pe DN18 a avut loc un accident rutier grav produs în urma părăsirii părții carosabile a unui autocar cu cetățeni polonezi, care s-a izbit de o casă. A fost activat planul roșu de intervenție.  Potrivit ISU Maramureș, din informațiile disponibile în acest moment au fost implicați 51 de cetățeni polonezi, dintre care conducătorul autocarului era inconștient, în curs de resuscitare.

Forțele de intervenție se deplasează spre locul evenimentului.: 2 Autospeciale de Stingere cu Apa si Spuma, 2 Descarcerare, 3 EPA SMURD, 1 TIM, 1 Autospeciala Transport Victime Multiple, 4 Ambulante SAJ și 1 elicopter. Au fost suplimentate forțele de intervenție cu ISU BN – 2 EPA, 1 ATPVM.

8 persoane au fost transportate la spital. Restul persoanelor implicate în eveniment se afla la o pensiune din zonă 5 – la Borșa, 3 la Vișeu de Sus. Primele manevre de resuscitare a șoferului autocarului implicat în accident au fost efectuate de Timiș Gabriel, de la SP Vișeu de Sus, împreună cu 3 elevi subofițeri aflați în prima zi de practică până la sosirea echipajelor medicale.

Șoferul a fost declarat decedat.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.