ACCIDENT GRAV: Două persoane au decedat, după ce două maşini s-au ciocnit

ACCIDENT GRAV: Două persoane au decedat, după ce două maşini s-au ciocnit

Trei persoane au fost rănite, între care şi o fetiţă de doi ani, după ce două autoturisme s-au ciocnit, luni seara, în judeţul Alba, pe Drumul Judeţean 107, la ieşire din localitatea Jidvei spre Blaj, traficul fiind blocat.

UPDATE: Două dintre persoanele rănite în accidentul din Alba au murit.

Update 19.42 Două dintre persoanele rănite în accidentul din Alba au murit

Două din cele trei persoane rănite, luni seara, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit, în judeţul Alba, pe Drumul Judeţean 107, la ieşire din localitatea Jidvei spre Blaj, au murit, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit Poliţiei Alba, în urma impactului au murit o tânără în vârstă de 24 de ani, însărcinată în luna a şaptea, şi fetiţa ei, în vârstă de doi ani.

Ştire 19.38 Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma unui impactul între cele două autoturisme, o fetiţă de doi ani şi mama acesteia au fost rănite grav, iar un bărbat a fost rănit uşor.

Fetiţa a fost transportată la spital, iar femeii i se fac manevre de resuscitare la faţa locului.Din primele informaţii a reieşit că cele două autoturisme s-au ciocnit frontal.

"În accident au fost implicate două maşini, una cu număr de Mureş, iar alta cu număr de Alba. Doi dintre cei trei răniţi se află în stare gravă”, arată IPJ Alba. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba intervine cu o autospecială de intervenţie, iar la locul accidentului au ajuns trei Ambulanţe. Drumul Judeţean 107 este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.