VIDEO | Accident cu un microbuz al ISU cu maramureșeni care trebuiau să fie duși în carantină

Zeci de români care veneau din Paris, printre care se aflau și mai mulți maramureșeni, au ajuns ieri pe Aeroportul din Cluj. Microbuzul SMURD cu care erau transportați maramureșenii spre centrul de carantină din Sighet a fost implicat însă aseară într-un accident rutier.

În autovehiculul SMURD care aparține de ISU Maramureș, se aflau mai multe persoane care erau transportate în carantină.

„În jurul orei 18.45 a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Garibaldi și 1 Decembrie, între un microbuz al ISU şi un autoturism. Din primele informații, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roşie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comună Bonţida. În urma  accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testați, nu au consumat alcool”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport spre a fi transportate către locațiile de carantină.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.