Accident cu doi răniți

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați ieri să intervină la un accident produs pe strada Victoriei din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că o autoutilitară condusă de către un bărbat de 41 de ani din Austria, dinspre strada Iuliu Maniu înspre strada I.L. Caragiale, în timp ce efectua manevra de depășire, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 19 ani din Portugalia, care a semnalizat intenția de a efectua viraj la stânga pentru a intra într-o parcare.

În urma impactului, una dintre autoutilitare a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un copac pe care l-a rupt. Totodată, în urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 41 de ani și a fiului acestuia de 6 ani, care se afla în scaun special pentru copii pe bancheta autoutilitarei. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.