VIDEO | A început strângerea de semnături pentru Alianța 2020 USR PLUS

USR Maramureș se află în plină campanie de strângere de semnături, alături de cei de la PLUS, pentru înscrierea Alianței 2020 USR PLUS în cursa pentru alegerile europarlamentare. Conform legii, fiecare formațiune trebuie să adune 200.000 de semnături pentru a putea candida. Echipe de voluntari, membri sau simpatizanți se află în fiecare zi în stradă pentru a aduna numărul necesar de semnături.

Începând cu 6 martie, Alianța 2020 USR PLUS are amplasat un cort pentru strângere de semnături în Baia Mare, în zona Magazinului Maramureșul. Urmează a fi amplasate alte două pavilioane în zona Gării și Meda.

„Avem nevoie de sprijinul dumeavoastră pentru a putea intra în această cursă electorală. Urmează doi ani în care vor avea loc 4 runde de alegeri. Sunt cei mai importanți doi ani din istoria recentă a României. Vorbim de primele alegeri de când Dragnea și ai lui au preluat puterea. Ne dorim ca România să-și continue parcursul european, să fie o țară respectată. Asta se poate doar dacă ai reprezentanți la Bruxelles de cea mai înaltă ținută morală și profesională. Propunem oameni tineri și competenți. Niciunul dintre noi nu mai vrea să vadă imagini cu parlamentari români care fură la numărătoarea voturilor, așa cum s-a întâmplat în cazul alegerii procurorului european. Pe unii de la putere îi definește furtul. După imaginea lor suntem catalogați și noi. Vrem să schimbăm asta, cu oameni tineri, cinstiți, bine pregătiți. Vă așteptăm să semnați listele pentru susținerea candidaturii, iar în 26 mai să vă prezentați la urne”, a declarat deputatul USR de Maramureș, coordonatorul campaniei pentru strângerea de semnături, Vlad Emanuel Duruș.

Cei care doresc să se implice în strângerea de semnături o pot face descărcând lista unică pe țară, de la adresa https://www.usrplus.ro.

Listele pot fi depuse în Baia Mare, în fața Magazinului Maramureșul, de luni până vineri între orele 16:00 și 18:00, sau la sediul USR Maramureș – Piața Libertății nr.15, clădire M3, etaj 2, de luni până vineri între orele 10:00-15:00. Pe pagina de facebook USR Maramures găsiți mai multe amănunte legate de această campanie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.