VIDEO | 80 de elevi au participat la Cupa ”1 Decembrie” la șah pentru copii și juniori

La Cupa ”1 Decembrie” la șah, organizată de Prefectură, Consiliul Județean, Inspectoratul de Jandarmi, în colaborare cu CS Sig-Mar Sighetu Marmației, care s-a desfășurat sâmbătă, la Liceul Tehnologic Forestier din Sighet, s-au înscris 80 de elevi din ciclul primar și gimnazial. La concurs au fost și elevi din județele învecinate, dar și din Ucraina, orașul Solotvino.

Concursul s-a desfășurat în sistem open, pe parcursul a cinci runde, după care s-a întocmit un clasament general, dar și clasamente pe categorii de vârstă.
Toți participanții au fost premiați cu medalii, cupe, diplome și cadouri de către prefectul Vasile Moldovan și reprezentanții organizatorilor și partenerilor competiției.
Pe locul I al clasamentului general s-a clasat Ioana Mihaela Trifoi. Premiul special al turneului a fost primit de către David Anca.

Au fost premiați următorii concurenți, pe grupe de vârstă și categorii: Alina Moldovan, Teodora Vălenaș, Andra Popescu-Pop, Ana Big, Mara Bocut, Alexandru Sofineti, Balazs Kovacs, Patrick Sandor, Eduard Danea, Nicolas Teleptean, Mihai Grigos, Tudor Colta, David Sofineti, Abel Kovacs, Dragoș Lenghel-Bologa, Rareș Văsuț, Cosmin Ananie, David Verdeș, Mihai Siserman, Darius Jolopciuc, Ionuț-Paul Moldovan, Gabor Hanek, Mihai Oros, Ivan Kraus, Darius Țiple, Alexandru Cozma, David Puicar și Andrei Năsui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.