80 de copii au fost în vizită la pompieri

80 de copii au fost în vizită la pompieri

Invazie de prichindei astăzi, la sediul I.S.U. Maramureş. Nu mai puţin de 80 de copii de la Grădiniţa numărul 8 din Baia Mare au venit în vizită la pompieri. Gazdele le-au prezentat autospecialele şi echipamentul de protecţie folosit de personalul I.S.U. Micuţii au fost entuziasmaţi de tunul de apă, dar şi de ocazia  de a urca în autospeciale şi de a mânui pistolul cu apă. Bineînţeles, sub stricta supraveghere a pompierilor şi educatoarelor.
Şi personalul Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei a avut parte ieri, marţi, 10.05.2011, de 78 de oaspeţi de la Gradiniţa cu program prelungit nr.9 din Sighetu Marmaţiei. Copiii au fost însoţiţi de 6 educatoare. Cei mici au avut prilejul să vadă noua autospecială a Detaşamentului, şi ambulanţa aflată în dotarea S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei.
Pompierii le-au explicat celor mici, pe înţelesul lor, felul în care se intervine în diferite situaţii de urgenţă, de la descarcerare până la incendii.  La final, copiii au avut ocazia să vadă mai multe filme educative din cadrul Campaniei Naţionale “O casă sigură- o viaţă în plus“, pe teme de prevenire a incendiilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.