578 de locuri disponibile în liceele maramureşene

578 de locuri disponibile în liceele maramureşene
Prima etapă a repartizării computerizate pe licee, colegii naţionale, colegii tehnice şi grupuri şcolare s-a încheiat. Rezultatele au fost afişate la fiecare unitate de învăţământ în parte, cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. Cei care au ramas nerepartizati pot opta pentru cele 578 de locuri ramase libere in diferitele unitati scolare din judet.
În Maramureş au fost 4702 candidaţi admişi. Doar 67 nu au fost repartizaţi la licee în prima etapă a repartizării computerizate, pentru că nu şi-au estimat corect şansele. A doua etapă a repartizării computerizată va avea loc în 22 iulie. Până pe data de 19 iulie cei 67 de elevi rămaşi nerepartizaţi cât şi cei 72 de elevi care nu şi-au exprimat opţiunea de a continua studiile în clasa a IX-a sunt aşteptaţi să-şi completeze o nouă fişă de opţiuni la şcoala unde au absolvit. Aceşti elevi nerepartizaţi încă au toate şansele să-şi găsească un loc în liceele sau grupurile şcolare maramureşene, pentru că au mai rămas 578 de locuri libere.
 

Locuri disponibile sunt si la Liceul Teoretic „Nemeth Laszlo” Baia Mare, Grupul Şcolar „Gheorghe Lazăr” Baia Mare, Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie, Colegiul Tehnic „Transilvania” Baia Mare, Grupul Şcolar Agricol „Ion Ionescu de la Brad” Seini, Grupul Şcolar „Alexandru Filipaşcu” Petrova, Grupul Şcolar Târgu Lăpuş, Grupul Şcolar Ocna ugatag, Grupul Şcolar Repedea, Grupul Şcolar „Mihai Eminescu” Săliştea de Sus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.