550 pachete de țigări provenite din magazine duty free, au fost descoperite de poliţişti în maşina unui sătmărean

550 pachete de țigări provenite din magazine duty free, au fost descoperite de poliţişti în maşina unui sătmărean

Un sătmărean este cercetat de polițiștii de frontieră pentru că în mașina lui au fost descoperite 550 pachete de țigări provenite din magazine duty free, fără documente justificative. Țigările și mașina au fost ridicate în vederea confiscării.
 Miercuri, 04 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracționalității Transfrontaliere al IJPF Satu Mare au desfășurat o acțiune pentru depistarea și combaterea activităților ilegale cu produse din tutun ce provin din Ucraina. Pe timpul acțiunii, lucrătorii noștri au oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Satu Mare. Mașina era condusă de Sandor Gyula K., în vârstă de 36 de ani, din Dara. În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul mașinii doi saci în care se aflau 550 pachete de țigări marca Jin Ling, provenite din magazine de tip duty free, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.
Sătmăreanul a declarat că a cumpărat țigările de la un cetățean maghiar cu care s-a întâlnit pe raza județului Satu Mare.
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 2.280 lei, și autoturismul au fost ridicate de polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor. Lui Sandor Gyula K. i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.