VIDEO | 43 de dosare de migrație ilegală în 2018

În cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației pe linia migratiei ilegale au fost intensificate măsurile de supraveghere şi control la frontiera de stat, care au dus la descurajarea eventualelor grupuri de migranţi care intenţionau să treacă ilegal frontiera.

În 2018 la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei pe această linie au fost desfăşurate 164 de acţiuni proprii şi în comun cu structurile teritoriale ale Inspectoratului pentru Imigrări din județele  Satu Mare, Maramureş şi Suceava.

În urma acestor acţiuni s-au înregistrat 43 de dosare de migraţie ilegală în care au fost implicaţi 96 de cetăţeni străini, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei. Totodată, in urma actiunilor desfăşurate au fost reţinuţi şi cercetaţi 8 traficanți de migranţi.

De asemenea la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei s-a pus accent pe colaborarea cu autoritatile de frontiera din tarile vecine, sens în care în anul 2018 au avut loc 126 şedinţe şi 506 întrevederi cu autorităţile de frontieră ale Ucrainei şi s-au desfăşurat 170 de misiuni în comun pentru supravegherea graniței.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.