VIDEO | ”30 de ani de arte și meserii”- aniversare la liceul ”Ucecom”, Baia Mare

Miercuri debutează activitățile dedicate aniversării a 30 de ani de activitate în cadrul Liceul Ucecom Spiru Haret din Baia Mare. Seria de activități vor avea loc pe tot parcursul lunii martie.

 În data de 4 martie vor debuta evenimentele dedicate acestei aniversări, lună pe care conducerea unității o numește ”30 de ani de arte și meserii, 30 de ani de aniversare Ucecom”. Vor fi și invitați speciali. Organizatorii vor pregăti și o activitate legată de cultura și tradiție maramureșeană. și multe alte surprize.

 ”Aniversăm 30 de ani de la înființarea școlii noastre, în forma în care funcționează ea astăzi, școală patronată de Fundația Învățământului Preuniversitar a Cooperației Meșteșugărești. Ne intitulăm astăzi Liceul Tehnologic Ucecom Spiru Haret și cu mândrie vom sărbători în toată luna martie, cei 30 de ani de activitate. Avem planificate șase acțiuni mari, care se desfășoară pe parcursul a două săptămâni. Cea mai importantă, deschiderea oficială, va avea loc miercuri, 4 martie. Pe lângă deschiderea oficială vom organiza și o paradă a coafurilor, precum și o prezentare de produse realizate de elevii noștri și servite de următorii ospătari”, spune  Gabriela Mărieș.

Conducerea liceului și-a propus pentru acest an creșterea numărului de elevi, creșterea calitatății actului educațional, dar și o modernizare a infrastructurii la nivelul instituției de învățământ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.