VIDEO | 253 de sancțiuni într-o zi

Peste 1.300 de persoane au fost verificate ieri de poliţişti şi poliţişti locali, în cadrul acţiunilor de control privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, fiind constatate peste 250 de încălcări ale normelor legale.

În ultimele 24 de ore au fost intensificate activităţile în zonele aglomerate din mediul urban şi rural, în mijloacele de transport în comun, în centrele comerciale din municipiul Baia Mare, în unităţile de alimentaţie publică şi în unități de tipul pensiunilor și restaurantelor. Astfel au fost verificate 187 de locaţii, dintre care 175 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru şi în privinţa respectării măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi. De asemenea au fost verificate 168 de mijloace de transport public în comun.

Totodată, au fost organizate 28 de acţiuni punctuale în care au fost implicaţi poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice, prevenirea criminalităţii şi investigaţii criminale, peste 1300 de persoane fiind legitimate, verificate şi informate despre obligativitatea respectării măsurilor de protecţie.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 253 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.