25 de ani de la înființarea Facultății de Geografie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Extensia Sighetu Marmației

Cei 25 de ani de existență și activitate ai Facultății de Geografie din Sighetu Marmației au fost marcați de realizări notabile și au pus bazele unei comunități de geografi și cercetători dedicați, în Maramureș.

Ca președinte al Consiliului Județean Maramureș, am încurajat și susținut atât excelența în educație, cât și dezvoltarea sistemului educațional din Maramureș prin extinderea opțiunilor pentru elevii care finalizează studiile liceale. În acest sens, am reușit să inițiem două proiecte foarte importante pentru județ, și anume deschiderea unei extensii universitare a UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în Baia Mare, la programul de studiu Asistență medicală generală, și realizarea Campusului profesional integrat pentru învățământ dual din regiunea de Nord-Vest.

Felicitări tuturor cadrelor universitare din cadrul Facultății de Geografie din Sighetu Marmației, care, sub coordonarea domnului director Dr. Ilieș Marin, sădesc cu profesionalism dragostea față de cunoașterea geografiei! Mulțumesc pentru munca și implicarea pe care le depuneți în dezvoltarea și îndrumarea tinerilor maramureșeni”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.