22- 23 iulie – CONCERT ROCK pe Valea Vaserului

22- 23 iulie – CONCERT ROCK pe Valea Vaserului

Fanii muzicii rock, dar si amatorii de drumetii sunt asteptati in weekend pe Valea Vaserului. In perioada 22-23 iulie, vor avea loc la mare inaltime, doua concerte importante. “Trupa Veche”, adica fosta formatie “Vama Veche”, impreuna cu elvetienii de la Skidrola vor urca pe scena de la Paltin.
Muzicienii, dar si turistii vor fi dusi in munte cu mocanita – singurul mijloc de transport care asigura accesul in zona. Calatoria in lumea rockului va incepe vineri, 22 iulie, la ora 17:00 din gara CFF Viseu de Sus. La statia Paltin, turistii sunt asteptati atat cu concerte pe masura, dar si cu foc de tabara si mancare traditionala.
  Ioana Coman organizatorul acestui eveniment ne-a declarat ca spectacolul va avea loc indiferent de conditiile meteo, la fel ca in anii trecuti.
Managerul Căilor Ferate Forestiere, Ioana Coman a precizat ca turistii au posibilitatea de a se caza si in singurul hotel tren din Romania. Rervarile pot fi facute in decursul acestei saptamani. Locurile sunt limitate avand in vedere ca mocanita poate urca la un transport doar aproximativ 250 de persoane, adica 7 vagoane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.