200 milioane lei pentru Drumurile Judeţene

200 milioane lei pentru Drumurile Judeţene

Astăzi preşedintele Consiliului judeţean Mircea Man, împreună cu delegaţi ai Consiliului judeţean s-au aflat la Bucureşti în vizită la ministerul Transporturilor pentru a discuta pe baza studiilor de fezabilitate pentru drumurile judeţene propuse în Planul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.

Potrivit proiectului de hotărâre adoptat în şedinţa de Consiliu Judeţean din data de 22 martie vor intra într-un proces de reabilitare Drumul Judeţean 186 (Vadu Izei – Săcel), cu o lungime totală de 52,581 de kilometri pentru care se pare că va fi alocată şi suma cea mai ridicată pentru studiile de fezabilitate. Un alt drum aflat pe listă este Drumul Judeţean 109 F (Baba – Draghia – Târgu Lăpuş), cu o lungime de 23,100 km drum dar şi Drumul Judeţean 182 B (Baia Mare – Şomcuta Mare), lungimea traseului fiind de 21,500 km.

Potrivit declaraţilor lui Cristean Chendea Directorul executiv al Direcţiei Tehnice şi Investiţii din cadrul Consiliului Judeţean, suma totală pentru studiile de fezabilitate se ridică la 200 de milioane de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.