VIDEO | 123 de noi cazuri de infectare cu coronavirus

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 123 de noi cazuri de îmbolănvire cu coronavirus. Până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane cu COVID – 19.

Dintre cele 1029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate .Până astăzi, 18 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente au decedat. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 7 și 87 de ani.

La nivelul județului sunt în izolare la domiciliu 3513 persoane, statistica incluzând si membri ai familiei. În carantină sunt 379 persoane, care s-au întors din țări cu risc din zona roșie, și care în conformitate cu procedurile stabilite au intrat in carantina  instituționalizată. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș face un apel la  cetățeni să respecte prevederile ordonanțelor militare. Se acționează în sistem integrat pentru creșterea gradului de siguranță publică și asigurarea unui climat de ordine și siguranță pentru cetățeni.  De asemenea, menționăm că este important să respecte măsurile de igienă, mai ales spălarea mâinilor cu apă și săpun, dezinfectarea obiectelor utilizate (telefoane mobile etc) respectiv măsurile de distanțare socială recomandate de către specialiști pentru a preveni și limita răspândirea infecției cu noul Coronavirus, COVID-19.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.