1000 de kg de articole pirotehnice ridicate de polițiști maramureșeni

În 5 ianuarie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Maramureș, cu sprijinul polițiștilor Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău, Poliţiei Sighetu Marmaţiei şi Detaşamentului de Jandarmi Sighetu Marmaţiei din cadrul I.J.J. Maramureș, au procedat la interceptarea şi oprirea unei autoutilitare condusă pe D.N. 19, în localitatea Săpânța. 1000 de kg de articole pirotehnice au fost ridicate de oamenii legii.

Polițiștii au constatat faptul că autoutilitara era condusă de către un bărbat de 32 de ani din Timiș. În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat în interiorul autovehiculului aproximativ 1.000 kg articole pirotehnice, pentru care au fost prezentate patru facturi fiscale despre care există suspiciunea că cele înscrise nu corespund realității.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice şi cele patru facturi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”Orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.