10 organizații TNL din Maramureș s-au reunit pentru ”Iarna faptelor bune”

10 organizații TNL din Maramureș: TNL Ruscova, TNL Fărcașa Maramureș, TNL Strâmtura, Organizatia TNL Vima Mica, TNL Săpânța, TNL Ulmeni, TNL SUCIU de SUS, TNL Comuna Săcălașeni, TNL Lăpuș, TNL Târgu Lăpuș s-au reunit sâmbătă sub egida ”Iarna faptelor bune”.

50 de tineri liberali s-au implicat pentru a veni în sprijinul a celor singuri și neajutorați. Au adus in viețile a 15 semeni speranța și încrederea ca aceștia nu au fost uitați de comunitatea din care fac parte.

”Implicarea în comunitate și sprijinul oferit celor care au nevoie de ajutor sunt cele mai importante lecții pentru tinerii noștri . Mă bucur că tinerii liberali din Maramureș au învățat această lecție și sunt solidari cu semenii lor.
Zeci de tineri s-au mobilizat zilele acestea și au dat o mână de ajutor persoanelor vârstnice din comunitățile lor. Au spart lemne, le-au pus la îndemână, au făcut acces la case prin zăpadă și cel mai important lucru au adus speranță și încredere printre semenii lor. Le-au arătat că nu sunt singuri și că se pot baza pe ei”, – a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.