Social

SIGHET: Şcoala gimnazială ”Dr. Ioan Mihalyi de Apşa” sprijină campania “Nepoţi pentru bunicii singuri”

vineri , 19 dec 2014, ora 14:38       de Renata Bota       Social

Şcoala gimnazială Dr. Ioan Mihalyi de Apşa vine în sprijinul campaniei “Nepoţi pentru bunicii singuri”. Pentru că, după cum e vorba, dar din dar se face rai, gesturile mici se multiplică şi, astfel, pentru bătrânii singuri din oraş sosesc tot mai multe ajutoare.

Întregul comitet profesoral al Școlii gimnaziale Dr. Ioan Mihaly de Apşa, alături de elevi, a decis că această campanie umanitară merită susţinere.

“Este o iniţiativă extraordinară. Prin această campanie aduceţi o rază de bucurie şi o speranţă pentru acei bătrâni care sunt uitaţi sau familia nu mai are suficient timp de ei”, a mărturisit profesoara Mariana Şuştic.

Chiar dacă în cadrul şcolii de ani buni se derulează un alt proiect umanitar numit „Un dar din suflet” destinat cazurilor sociale , de această dată o parte din ajutoarele strânse vor fi destinate campaniei „Nepoţi pentru bunicii singuri”.

„Aflând de proiectul pe care l-aţi derulat, ne-am bucurat mult de tot şi o parte din ceea ce s-a strâns, e adevărat puţin dar e din suflet şi din partea tuturor copiilor şi cadrelor didactice de Şcoala Gimnazială Dr. Ioan Mihalyi de Apşa”, a punctat cadrul didactic.

Sighetenii sunt invitaţi să-şi facă puţin timp acum, înainte de sărbători, pentru a-i sprijini pe bătrânii  nevoiaşi, întrucât satisfacţia adusă de un gest caritabil este incomparabilă.

”Le doresc din tot sufletul să o facă din suflet, pentru că bucuria pe care o simţi când vezi că ai adus o rază de bucurie în sufletul şi în ochii cuiva nu se poate egala cu nimic”, a precizat profesoara Mariana Şuştic.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM