VIDEO | Ziua Națională a României a fost sărbătorită într-un cadru restrâns în Sighetu Marmației.

Ziua Națională a României a fost sărbătorită într-un cadru restrâns în Sighetu Marmației. Ceremonia de 1 Decembrie de altădată a lipsit, fiind depusă doar o jerbă de flori din partea Primăriei și a Consiliului Local Sighetu Marmației.

Marți, 1 decembrie, primarul Vasile Moldovan însoțit de consilierii locali s-au deplasat la bustul Academicianului Ioan Mihaly de Apșa pentru a depune o coroană de flori.

„Am hotarât împreună cu colegii din Consiliul Local să marcăm ziua de 1 decembrie altfel decât a fost până acum. Așa cum știm, ceremoniile sunt interzise de Ziua Națională a României datorită pandemiei de coronavirus dar am hotărât să marcăm simbolic această zi prin depunerea unei coroane de flori la bustul Academicianului Ioan Mihaly de Apșa, o coroană de flori omagială din partea Primăriai și a Consiliului Local Sighetu Marmației”, a declarat Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Pentru a marca Ziua Națională a României și în acest an numeroși sigheteni și-au arborat tricolorul la geam sau la poartă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.