Ziua Internațională a Cuvântului ”Mulțumesc” marcată la Centrul de Primire în Regim de Urgență și Centrul de Zi Sighetu Marmației

Instituită în anul 1994, Ziua Internațională a Cuvântului „𝑴𝒖𝒍𝒕̦𝒖𝒎𝒆𝒔𝒄” este marcată, timp de o săptămână, între 11 și 18 ianuarie. 𝑴𝒖𝒍𝒕̦𝒖𝒎𝒆𝒔𝒄 reflectă recunoştinţă, preţuire, respect și despre toate acestea au vorbit copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență și Centrul de Zi Sighetu Marmației, în cadrul activităților organizate de educator Mirela Chindriș și Adriana Codrea.

𝑴𝒖𝒍𝒕̦𝒖𝒎𝒆𝒔𝒄 este un cuvânt atât de simplu, dar care atunci când este spus din suflet le poate lumina ziua celor care simt că sunt apreciați, care au făcut un gest ce a schimbat sau va schimba în bine viața altor persoane.

 Acest cuvânt simplu le aduce beneficii și celor care îl rostesc din inimă, sincer, fără a avea alte așteptări, celor care îl rostesc atunci când sunt recunoscători, celor care apreciază ajutorul sau gestul altora.

În epoca vitezei, în care majoritatea dintre noi facem totul în grabă, uităm că uneori ar trebui să ne oprim o clipă şi să mulţumim celor care ne fac existenţa mai frumoasă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.