VIDEO | Zeci de controale, zeci de amenzi

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, s-au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă reglementările privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

În 22 octombrie, au fost desfăşurate în sistem integrat  acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La activitățile desfășurate ieri au participat polițiști, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, de la Protecția Consumatorilor, de la Direcția Sanitar-Veterinară și de la ITM Maramureş.

În cadrul celor opt acțiuni punctuale desfăşurate, au fost verificate 68 de societăți  comerciale și persoane fizice autorizate și 62 mijloace de transport, din care 57 de transport public în comun.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de 14.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.