VIDEO | Zboruri charter spre Egipt și Turcia, de pe Aeroportul Internațional Maramureș

Vești bune pentru cei care optează pentru zborurile aeriene de pe Aeroportul Internațional Maramureș. De la sfârșitul lunii aprilie se anunță deschiderea zborurilor charter, sezoniere spre destinații externe, respectiv spre Egipt și Turcia.

Primul zbor charter are ca destinație Hurghada,Egipt și decolează joi, 29 aprilie 2021. Începând din 23 mai și până în 25 octombrie, acest charter este programat în fiecare zi de luni.

Primul zbor charter care va fi operat de pe aeroportul nostru va fi în Egipt, la Hurghada și va decola pentru prima dată joi, în 29 aprilie. Cei care vor dori să meargă în Egipt cu acest prim zbor vor avea un sejur de nouă zile și coincide cu vacanța de Paște ortodox. Destinația va fi operată până în data de 25 octombrie, 2021, în fiecare zi de luni. A doua destinație spre Egipt va debuta în data de 11 iunie și va fi operat până în data de 23 septembrie, 2021”, informează Dorin Buda, directorul Aeroportului Internațional Maramureș.

Începând cu data de 5 iunie va opera și primul zbor charter spre Antalya, Turcia.

Zborul va fi operat de o companie din data de  5 iunie – 30 octombrie 2021. Cel de-al doilea charter Antalya va debuta în 7 iunie și va fi operat până în data de 27 septembrie.  Agențiile de turism se bucură că sunt solicitări pentru aceste destinații și se dorește introducerea unui nou zbor cu destinația Antalya, astfel încât, pe lângă cele două chartere spre Egipt  pe care le operăm  în fiecare săptămână, vom avea și trei destinații externe spre Turcia”, expică Dorin Buda.

Directorul Aeroportului International Maramureș mai spune că vor mai fi programate zboruri charter de pe aeroportul dintre Baia Mare și Tăuții Măgherăuș, însă acestea nu au fost încă semnate.

Deocamdată purtăm negocieri. Dorința noastră, pe lângă destinațiile clasice, negociem cu companiile aeriene să introducă zboruri spre zonele unde sunt comunități importante de maramureșeni, dar din păcate, acest cel de-al treilea val de pandemie, nu ne permite”, spune Dorin Buda, director Aeroport Internațional Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.