World Rookie Tour vine in Maramureș!

Asociatia Club Sportiv Extrem Rivulus va organiza in perioada 26-30 mai 2022 pe pârtia Șuior, concurs oficial in cadrul circuitului World Rookie Tour denumit MARAMURES ROOKIE FEST 2022, discipline: slopestyle snowboarding si freeski.

Important : Concursul este deschis pentru toti riderii sub 21 ani, cu sau fara legitimatie FIS !
Primii 3 atleti din fiecare disciplina si categorie sunt calificati automat pt. finala din Madonna di Campiglio ,Italia ,20-24.03.2022 pt. freeski, respectiv finala din Kaprun, Austria, 24.03-03.04.2022 pentru snowboarding.

In calitate de președinte a Comisiei de Tineret și Sport doresc să transmit către asociațiile și cluburile sportive care doresc să desfășoare parteneriate în vederea organizării unor competiții de anvergură, atât naționale cât și internaționale, că actuala conducere a județului își dorește să sprijine astfel de demersuri și poate fi un partener de încredere, a declarat consilierul județean Bogdan Zaharia.

Consiliul Judeţean Maramureş este partener oficial al evenimentului. Pentru mai multe detalii accesati linkul https://extremrivulus.ro/services/

Sursa: Asociația Club Sportiv Extrem Rivulus și Facebook.com/bogdan.zaharia

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.