Wizz Air a lansat zboruri între Arad şi Milano-Bergamo

Wizz Air a lansat zboruri între Arad şi Milano-Bergamo
Compania aeriană low-cost Wizz Air a inaugurat, sâmbătă, zborurile între oraşele Arad şi Milano-Bergamo (Italia), fiind relansat astfel transportul regulat de pasageri de pe aeroportul arădean după o pauză de aproape doi ani.
Reprezentanţii Wizz Air au declarat, la sosirea aeronavei de la Milano-Bergamo pe Aeroportul Arad, că pe noua rută vor exista două zboruri pe săptămână, respectiv marţi şi sâmbătă.
"Milano este un loc minunat de vizitat, iar tarifele reduse şi cele două zboruri pe săptămână se vor adăuga cu siguranţă atractivităţii acestei rute", a declarat Daniel De Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.
Compania estimează că între Arad şi Milano-Bergamo vor fi transportaţi anual circa 30.000 de pasageri.
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a declarat că se poartă negocieri şi cu alţi operatori, iar o posibilă rută nouă va fi între Arad şi Bruxelles.
Ioţcu a spus că în curând se va semna un contract cu un operator de transporturi aeriene de marfă, care ar urma să crească traficul cu 300 la sută pe terminalul Cargo din cadrul aeroportului local, folosit acum la o capacitate de numai 20 la sută.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.