Vremea și drumurile azi în județ

Trafic rutier în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri publice au carosabilul curat și uscat. Sunt sectoare de drumuri în zona înaltă de munte care au partea carosabilă curata și parțial umedă.

Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 2 utilaje și au împrăștiat 3 tone de material pentru a preveni/combate formarea poleiului. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 4 utilaje și s-au răspândit 24 de tone de material antiderapant. Cerul este senin în zona înaltă de munte, respectiv acoperit în rest. Vizibilitatea în trafic este bună.

Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la Târgu Lăpuș -18 grade, -17 grade la Borșa, -15 la Sighetu Marmației și Cavnic, -14 grade la Ocna Șugatag. Vremea va fi azi deosebit de rece, geroasă la începutul intervalului. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă unde va spulbera trecător zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și -3 grade, iar cele minime, în creștere față de noaptea precedentă, între -8 și -4 grade. Pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.