VREMEA ÎN WEEKEND: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

VREMEA ÎN WEEKEND: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

 Vremea se va răci faţă de intervalul precedent, aşa încât, în majoritatea zonelor regimul termic se va apropia de cel specific acestei perioade din an, informează ANM.

SÂMBĂTĂ
ÎN ŢARĂ
Vremea se va răci faţă de intervalul precedent, aşa încât, în majoritatea zonelor regimul termic se va apropia de cel specific acestei perioade din an. Răcirea va fi mai accentuată în jumătatea de nord-est a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări trecătoare, îndeosebi după-amiaza şi seara, mai ales în zonele montane şi submontane din Muntenia şi Oltenia, unde doar cu totul izolat vor fi posibile averse slabe de ploaie. În special în cursul zilei, vântul va prezenta intensificări în regiunile extracarpatice şi pe crestele montane.
Temperaturile maxime vor avea valori de la 10 grade în nordul Moldovei, până la 22 de grade în sudul Banatului şi vestul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -2 şi 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până în jur de -5 grade. Spre sfârşitul nopţii, se va semnala brumă îndeosebi în nord-estul şi centrul ţării. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.
ÎN BUCUREŞTI
Vremea se va răci, astfel încât temperatura aerului va avea o valoare maximă de 16…17 grade şi o minimă de 3…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta unele intensificări în cursul zilei. 
DUMINICĂ
ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte şi în sudul Banatului. Valorile termice vor fi în creştere faţă de intervalul anterior, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 0 şi 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.  În zonele joase, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.