Voleiul e pe primul loc în acest weekend la Sighet

Turneul final al Campionatului Național de Volei Feminin Divizia Cadete este în desfășurare la Sighetu Marmației. Deși au revenit în sala de joc după o perioada mai dificilă din cauza pandemiei, jucătoarele dau totul pe teren pentru a-și adjudeca locul întâi la finalul acestui turneu.

Până în acest moment nu se poate vorbi de o favorită la câștigarea acestei competiții, deoarece sunt prezente cele mai bune echipe din campionat.

”După cum ne așteptam, având în vedere că sunt primele șase cele mai bune echipe din țară, este un nivel destul de ridicat, cu toate că sportivele vin după o perioadă grea, cu pauze competiționale datorită acestei pandemii cu Covid 19. Chiar nu ne așteptam să fie într-o formă atât de bună toate echipele. Ceea ce âine de o favorită la acest turneu, încă nu putem să ne dăm seama pentru că echipele sunt valoric apropiate” susține Emil Kosztelnik, președintele echipei CSS Sighet.

Datorită acestui lucru, organizatorii spun că se va putea vorbi despre favoritele la podium abia sâmbătă, după ce echipele vor avea deja câteva meciuri disputate. Și de la gruparea sigheteană se așteaptă o surpriză deși startul turneului nu a fost unul bun.

”Din păcate echipa noastră a perdut cu 3-0 cu echipa Colegiului Tehnic Feroviar din București care este o echipă foarte bună. Aici își spune cuvântul si ADN-ul de campioni. Această echipă CTF și CSM București, au avut o prezență constantă în ultimii ani la turneele finale, această generație a noastră este la prima ei prezență la turneul final și acest lucru s-a văzut”, a adăugat Emil Kosztelnik.

Partidele de final vor avea loc duminică începând cu ora 9, iar mai apoi in jurul orei 15 se va cunoaște și câștigătoarea Campionatului Național de Volei Feminin Divizia Cadete. Tot atunci va avea loc și festivitatea de premiere a echipelor clasate pe podium.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.