VOLEI: Știința Explorări, cu gândul la câștigarea Cupei României

VOLEI: Știința Explorări, cu gândul la câștigarea Cupei României

 Muncipiul Piatra Neamț va găzdui sâmbătă și duminică turneul final al Cupei României la volei masculin. Printre cele patru echipe care vor lupta pentru trofeu se numără și formația băimăreană Știința Explorări.  

Final-Four-ul Cupei României va reuni la start echipele Știința Explorări, Universitatea Cluj, CSVM Zalău și Arcada Galați. În prima semifinală, programată sâmbătă, de la ora 13, Știința Explorări va întâlni Universitatea Cluj, formație care a terminat campionatul abia pe locul 10. Pentru cele de-al doilea loc în finală vor lupta în aceeași zi, de la ora 15.45, CSVM Zalău și Arcada Glați. Băimărenii nu concep să se împiedice de clujeni în primul joc și spun că își doresc să câștige și finala. 
„Abordăm acest turneu final cu gândul să jucăm finala, deoarece avem un adversar relativ facil în semifinale, dar pe care nu-l subestimăm, așa cum am făcut și în campionat. Noi trebuie să ne concentrăm în primul rând să trecem cu bine de Universitatea Cluj și să jucăm finala de la Piatra Neamț”, a declarat antrenorul echipei Știința Explorări, Marius Botea.  
Plecăm foarte concentrați și mobilizați să câștigăm prima partidă și să ne atingem obiectivul stabilit, acela de a juca finala cupei. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, trebuie să ne concentrăm la primul meci cu Universitatea Cluj, chiar dacă pare ușor. După aceea, în funcție și de adversarul pe care îl vom avea în finală, vom încerca să aducem trofeul acasă”, a spus căpitanul echipei Știința Explorări, Florin Bălhăceanu.  
Finala Cupei României la volei masculin se va desfășura în sala polivalentă din Piatra Neamț, duminică, de la ora 14.30.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.