VOLEI: Știința Explorari Baia Mare – SCMU Craiova 2-3

VOLEI: Știința Explorari Baia Mare – SCMU Craiova 2-3

Știința Explorări a pierdut cu 3-2 ultimul meci jucat acasă în sezonul regulat în fața echipei SCMU Craiova.  În proporție de 99%, cele două echipe se vor întâlni din nou în semifinalele campionatului diviziei A1 de volei masculin.

Oaspeții au început tare meciul și au câștigat primele două seturi cu același scor, 25-15, fapt ce le-a asigurat și punctul necesar care le dă în mare măsură siguranța locului I, înaintea ultimei etape. Cu sacii în căruță, oltenii au introdus în continuare în teren rezervele, lucru de care au profitat prompt băimărenii, care și-au adjudecat următoarele două seturi cu 25-14 și 25-20. Actul decisiv s-a desfășurat pe muchie de cuțit până aproape de final și a fost câștigat 

„Destul de slab și de încâlcit a fost meciul. Am jucat rău în primele două seturi după care ne-am revenit și datorită faptului că ei au schimbat echipa. Eu cred că puteam câștiga, dacă evitam greșelile pe care le-am făcut la mijlocul setului 5. Până la urmă este un rezultat corect. Noi am abordat acest meci la victorie, dar n-am reușit să o obținem. Vom încerca să ne impunem în semifinale.”, a declarat antrenorul echipei Știința Explorări, Marius Botea.  

Un meci foarte greu, disputant în fața unei echipe bune. Speră însă ca în play-off să trecem de Craiova și să jucăm finala.”, a declarat jucătorul echipei Știința Explorări, Liviu Râpeanu. 

Știința Explorări va termina sezonul regulat pe locul 4, indiferent de rezultatele ultimei etape, în care băimărenii vor întâlni în deplasare formația Banatul Caransebeș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.