VLAD DURUȘ: E nevoie să dezvoltăm turismul local în Ocna Șugatag

Candidatul USR pe lista de consilieri județeni, Vlad Duruș, consideră că Ocna Șugatag e unul dintre cele frumoase locuri din Maramureș și că această zonă poate fi dezvoltată în perioada care vine.

Vlad Duruș: ”Dacă ne uităm în jur, ușor ne dăm seama că stațiunea are nevoie urgentă de o modernizare care să transforme locul în unul prietenos, cu alei pietonale, piste pentru bicicliști și spații publice pentru odihnă și socializare. Aici găsim zeci de spații turistice, ceea ce arată că există un potențial imens pentru activități turistice.”

Ocna Șugatag are o istorie îndelungată legată în special de exploatarea sării.

Descoperirile arheologice, precum și alte documente istorice, atestă că populația zonei exploata sarea din vremuri străvechi.

Aici găsim băi sărate, unde mii de turiști vin anual pentru a se trata și relaxa.

Vlad Duruș susține că e nevoie de o sistematizare a întregii comune, mai ales că tot centrul este unul care nu arată prietenos cu turiștii și propune crearea mai multor spații deschise, de petrecere a timpului liber.

Vlad Duruș: Indiferent de vârstă, avem nevoie de spații de relaxare. Soluția e simplă: amenajarea unor parcuri care să ofere o oază de liniște în secolul vitezei. Trebuie să identificăm terenuri disponibile și să construi aceste parcuri și spații deschise, atractive turiștilor și sigur și localnicilor.

Vlad Duruș deschide lista consilierilor județeni ai Alianței Dreapta Unită USR-PMP.

Acest material a fost comandat de Uniunea Salvați România parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită USR-PMP”, produs de SC APELLA SRL și publicat de Sighet Media SRL, cod mandatar financiar 21240009.

Foto pico mar travel

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.