Vitreum: Fără ochelari prin procedura ICL

Implantul intraocular Visian ICL este o tehnologie revoluționară care ajută la reducerea dioptriilor asociate cu miopia și hipermetropia, atât cu și fără astigmatism. Această lentilă implantabilă se poziționează definitiv în ochi și este proiectată pentru a rămâne acolo pentru totdeauna, eliminând necesitatea de a fi îndepărtată sau curățată în fiecare zi.

Implanturile ICL sunt concepute pentru a fi plasate între iris si cristalin, oferind o corecție a vederii. Aceasta este o veste bună pentru persoanele care suferă de miopie, hipermetropie sau astigmatism și care caută o 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐬𝐜𝐚̆𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐨𝐩𝐭𝐫𝐢𝐢.

În comparație cu alte proceduri chirurgicale, implantarea lentilei Visian ICL este o opțiune mai sigură și mai puțin invazivă, cu o rată redusă a complicațiilor. În plus, pacienții care suferă de astigmatism sau miopie severă pot beneficia de această procedură.

Avantajele intervenției cu Visian ICL:

  • Peste 1 milion de proceduri efectuate în întreaga lume, cu o recuperare rapidă
  • Procedură minim invazivă: Procedura de implantare a lentilelor ICL este minim invazivă și are un timp de recuperare mai scurt decât alte proceduri chirurgicale de corecție a vederii
  • Compatibilitate ridicată: Materialul biocompatibil folosit la fabricarea lentilelor ICL le face compatibile cu țesuturile oculare, reducând riscul de respingere a corpului.
  • Poate fi eliminat cu ușurință, dacă este necesar, făcându-l o opțiune pentru pacienții care nu sunt candidați pentru alte proceduri de corecție a vederii
  • Nu provoacă sindromul de ochi uscat, efect secundar comun al altor proceduri de corecție a vederii, și oferă o vedere excelentă și în condiții de iluminare redusă
  • Funcționează în armonie cu ochiul natural și oferă protecție UV încorporată, fiind potrivit și pentru pacienții cu corneea subțire.
Programări la telefon 0740 231 559 sau online pe https://vitreum.ro/programare-online/

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.