Vital: Irigatul grădinilor și spălatul teraselor, curţilor, pavajelor sau umplerea piscinelor, bazinelor și rezervoarelor de mare capacitate, suprasolicită resursele de apă din Șomcuta Mare

 VITAL S.A. – Agenția Șomcuta Mare solicită utilizatorilor să facă mai multă atenție de la a consuma mari cantități de apă din rețeaua publică pentru irigatul grădinilor, pentru a nu crea întreruperi în sistemul de alimentare.

Rețeaua de distribuție a fost dimensionată pentru a face față doar consumului casnic, însă conform informațiilor din zona indicată, cea mai mare problemă o constituie acum folosirea apei pentru irigarea grădinilor.

Consumul foarte ridicat de apă potabilă, specific acestei perioade, pe raza orașului Șomcuta Mare cu localitățile aparținătoare Buciumi, Vălenii Șomcutei și Finteușul Mare, dar și lipsa precipitațiilor, pot genera situația de a nu se putea asigura furnizarea continuă a serviciului de alimentare cu apă potabilă.

Folosirea rațională a resurselor de apă este o responsabilitate comună, atât a furnizorului, cât și a consumatorilor. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de telefon. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Folosiți apa în mod responsabil!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.