Vital | Întrerupere furnizare apă potabilă, joi, 6 iulie în Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației și Tăuții Măgherăuș

Societatea Vital informează că din cauza unei avarii la branșament, joi, 6 iulie utilizatorii din Baia Mare, de pe strada 16 Februarie, vor rămâne fără apă potabilă până la ora 13:00.

Din cauza unei conducte sparte, joi, 6 iulie utilizatorii din Baia Sprie, de pe strada Piersicului, vor rămâne fără apă potabilă până la ora 14:00.

Din cauza unei conducte sparte, joi, 6 iulie utilizatorii din Sighetu Marmației, de pe strada Balc Vodă, str. Valea Hotarului , vor rămâne fără apă potabilă până la ora 13:00.

Din cauza unei avarii la conductă, joi, 6 iulie utilizatorii din Tăuții Măgherăuș, de pe strada 1până la strada 54, vor rămâne fără apă potabilă până la ora 13:00.

Întreruperea furnizării apei potabile în zonă este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare – arată reprezentanții societății Vital.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.