Vital | Întrerupere de furnizare apă potabilă marți, 30 mai, în Baia Mare, Săsar, Groși și Baia Sprie

Societatea Vital informează că din cauza cuplării la rețea, marți, 30 mai utilizatorii din Baia Mare, strada Mărășești nr. 1 -11, str. Coltău vor rămâne fără apă potabilă până la ora 15:00.

Din cauza unui branșament defect, marți, 30 mai, utilizatorii din Baia Mare, de pe strada Petőfi Șandor nr. 5 vor rămâne fără apă potabilă până la ora 14:00.

Din cauza unei conducte sparte, marți 30 mai utilizatorii din sat Săsar – str. 1 Decembrie, loc Groși vor rămâne fără apă potabilă până la ora 14:00.

Tot din cauza unei conducte sparte, marți, 30 mai utilizatorii din Baia Sprie, de pe strada  Afinului, str. Magnoliei, str. Merișorului vor rămâne fără apă potabilă până la ora 14:00.

Întreruperea furnizării apei potabile în zonă este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare – arată reprezentanții societății Vital.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.