VITAL: Întrerupere a furnizării apei potabile miercuri, 10 iulie, în Baia Mare, Seini și Sighetu Marmației

Societatea Vital informează că din cauza unor lucrări de reparații, miercuri, 10 iulie, utilizatorii din Baia Mare, de pe bulevardul Traian nr. 1, rămân fără apă potabilă potabilă până la ora 12:00.

Din cauza unor lucrări reparații la rețeaua publică de apă, miercuri, 10 iulie, utilizatorii din Seini, de pe strada  Agricultorilor,str.Blocuri ,str. Cireșilor, str. Cloșca, str. 22 Decembrie, P-ța Unirii, str. Victoriei, str. Nicolae Bălcescu,str. Cuza Vodă,str. Criișan,str. Gh.Doja,str.A.Iancu, rămân fără apă potabilă până la ora 13:00.

Din cauza unor lucrări reparații la rețeaua publică de apă,miercuri, 10 iulie, utilizatorii din Sighetu Marmației, de pe strada Făget, rămân fără apă potabilă până la ora 13:00.

Întreruperea furnizării apei potabile în zonă este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare – arată reprezentanții societății Vital.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.