Vital | Întrerupere a furnizării apei potabile luni, 29 august, în Baia Mare și Sighetu Marmației

Societatea Vital informează că din cauza unor lucrări de reparații, luni, 29 august, utilizatorii din Baia Mare, de pe bulevardul bd. București nr. 15 – 17, 9, 11, 13, 19, 21 vor rămân fără apă potabilă până la ora 14:00.

Din cauza unor lucrări de lucrări de modernizare la rețeaua de distribuție a apei potabile , luni 29 august locuitorii din Sighetu Marmației de pe strada Nicolae Titulescu, strada Pescarilor, strada Primăverii, strada Gheorghe Bilașcu, strada Pintea Viteazu, strada Octavian Goga, strada Nicolae Grigorescu, strada Horia, strada Cloșca, strada Crișan vor rămâne fără apă potabilă între ora 13:00 – 15:00.

Întreruperea furnizării apei potabile în zonă este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare – arată reprezentanții societății Vital.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.