Vital | Întrerupere a furnizării apei potabile luni, 18 decembrie în Sighetu Marmației și Coruia

Societatea Vital informează că din cauza unei conducte sparte, luni, 18 decembrie utilizatorii din Sighetu Marmației, de pe strada Arieșului, str. Balc Vodă (parțial)rămân fără apă potabilă potabilă până la ora 14:00.

Din cauza lucrări de reparații, marți, 19 decembrie utilizatorii din Sighetu Marmației din cartierul 1 Mai, str. Alexandru Ivasiuc, str. Vasile Alecsandri, str. Plevnei, str. Pop Victor vor rămâne fără apă potabilă între orele 9:00- 14:00.

Din cauza lipsei de energie electrică la stațiile de pompare, luni, 18 decembrie utilizatorii din localitatea Coruia și o parte a localității Coaș ( str. 1 Decembrie, str. 1 Mai, str. Ogareni, str. Malului, str. Ioan Popescu de Coaș) rămân fără apă potabilă potabilă până la ora 17:00.

Întreruperea furnizării apei potabile în zonă este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare – arată reprezentanții societății Vital.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.