VITAL: Cişmelele din Baia Mare au fost repuse în funcţiune

VITAL: Cişmelele din Baia Mare au fost repuse în funcţiune

 Vremea caldă din ultima perioadă a condus la repunerea în funcțiune a celor zece cișmele stradale VITAL. După ce în sezonul rece acestea au fost deconectate de la rețeaua de alimentare cu apă din rețeaua publică a municipiului Baia Mare, iata ca  acum  au fost reconectate și sunt gata pentru utilizare.

Cișmelele au fost gândite astfel încât să aibă două funcții꞉ una pentru băimărenii care doresc să beneficieze de apă potabilă pentru  băut și cea de-a doua, de răcorire în zilele cu temperaturi ridicate.

Societatea Vital reaminteşte utilizatorilor că cișmelele sunt prevăzute cu un buton și un sistem de duze prin care se pulverizează apă, foarte fin, realizând răcorirea persoanei care accesează această funcție. 

De asemenea, cișmelele sunt  legate la rețeaua de apă potabilă a orașului și,în același timp, la rețeaua de canalizare.
Cișmelele VITAL au fost montate în zonele intens circulate din fiecare cartier al municipiului Baia Mare, astfel încât băimărenii să poată să aibă acces mai ușor la ele. Cișmelele au fost realizate după un model modern existent în Viena și  au fost puse în funcțiune în municipiul Baia Mare în luna iulie a anului trecut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.