VITAL: Actualizare contracte – martie 2019

Societatea VITAL S.A. invită toți utilizatorii serviciilor prestate de către societate, care dețin branșamente individuale la bloc și case și care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte în vederea actualizării acestora. Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare se realizează conform graficelor stabilite:

-pentru utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL S.A., la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni.

-pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr.21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.

– la Biroul de Relații cu Publicul, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

– la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Pentru întocmirea contractului, este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu următoarele documente:

– Act de proprietate sau contract de închiriere (original și copie)

– Act de identitate (original și copie)

Societatea Vital roagă utilizatorii  să își actualizeze contractele  de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare , până la data de 15 aprilie 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANȘAMENTE INDIVIDUALE

Bulevardul Decebal nr. 12,18,20, bulevardul Republicii nr. 26 – 99, strada Grănicerilor nr. 84 – 103, strada Ion Luca Caragiale, strada Iza, strada Nisiparilor, strada Olteniei, strada Păltinișului nr 18 – 72, strada Valea Rosie

Aleea Mărăști

CASE PARȚIAL

Strada Aurel Vlaicu, strada Carpați, strada Chioarului, strada Cireșelor, strada Cuprului, strada Dumbravei, strada Emil Racoviță, strada Forestierilor, strada Fructelor, strada Grănicerilor, strada Lăcrămioarelor, strada Marinarilor, strada Mărului, strada Nisiparilor, strada Padurarilor, strada Păltinișului, strada Traian Demetrescu, strada Tudor Vladimirescu, strada Tâmplarilor, strada Turbinei, strada Vasile Lucaciu, strada Valea Rosie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.