VIDEO | Vindea, chipurile, tigăi, dar de fapt umbla la furat

Cum se comit multe furturi din locuinţă? Permiţându-le unor persoane necunoscute accesul în casă, spun polițiștii. Aceștia au soluționat recent un astfel de caz, în Dragomirești.

O femeie din oraş a devenit victimă după ce i-a permis accesul în curte şi ulterior în locuinţă, unui bărbat necunoscut, care vindea vase și tigăi. Femeia a rămas fără 400 de lei, pe care îi avea într-o cameră. După ce au fost sesizaţi, poliţiştii au demarat activităţi specifice, reuşind identificarea hoțului. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani domiciliat în judeţul Mureş. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Pentru prevenirea unor situaţii neplăcute, poliţiştii vă recomandă să fiţi vigilenţi şi să nu vă lăsaţi induşi în eroare de diverse poveşti sau motive ale unor necunoscuți care vă bat la uşă. Dacă totuşi le permiteţi accesul în locuinţă nu-i lăsaţi nesupravegheaţi şi să nu lăsaţi bani şi bunuri de valoare la vedere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.