Viitorul Ulmeni, campioana Maramureșului. Va juca barajul pentru promovarea în Liga a treia

Cu scorul general de 8-2, Viitorul Ulmeni a câștigat finala în dublă manșă a Ligii a patra și devine campioana Maramureșului la finele sezonului 2018/2019. Avântul Bârsana a câștigat seria Nord a Ligii a patra, terminând campionatul neînvinsă în 16 etape și având în serie cele mai multe goluri date (75) și cele mai puține primite (19). În seria Sud, Viitorul Ulmeni a obținut locul I după 17 victorii și o singură înfrângere. Jucătorii din Ulmeni au dat cele mai multe goluri în Sud (102) și au primit 16. 

În consecință, Avântul și Viitorul și-au disputat finala Ligii a patra, sezonul 2018/2019. În prima manșă, derulată săptămâna trecută în Sighetu Marmației, Viitorul Ulmeni s-a impus cu 3-1, pentru ca sâmbătă, în manșa secundă, campioana Sudului să bifeze victoria cu 5-1.

Campioana Maramureșului se va confrunta cu cea a Sălajului în barajul interjudețean pentru promovarea în Liga a treia. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur. Datele de disputare sunt 15 iunie, ora 18:00, respectiv 22 iunie, ora 17:30.

Sursa: AJF Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.