VIDEO | Viitori jandarmi în stagiul de practică

 Începând cu data de 7 ianuarie 16 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni, se află în stagiul de practică la Jandarmeria Maramureş.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş,  le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de către jandarmii maramureşeni în zona de competenţă. În perioada stagiului de practică, elevii fac parte din efectivele unităţii şi îşi desfăşoară activitatea în timpul programului de lucru. Aceştia vor fi angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor dar nu vor întocmi acte procesuale şi procedurale de constatare şi sancţionare în nume propriu, participând doar alături de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente.  Ei vor fi repartizaţi să desfăşoare activităţi specifice în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, de pază şi protecţie instituţională din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş,  vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de către tutori profesionali cu experienţă în activitatea profesională urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

IJJ Maramureș: ,,Urăm succes elevilor aflaţi în practică iar după absolvirea şcolii militare îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor maramureşeni.’’

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.