Video | Vernisajul artiștilor plastici Bogdan Prie, Carmen Coca și Iulia Formanek Toader, membri ai Asociației Artiștilor Plastici Alexandru Șaielnic

Asociația Artiștilor Plastici Alexandru Șainelic a început anul în forță. De abia s-a încheiat expoziția ”Salonul de iarnă” pe simezele Salonului Artelor la Biblioteca Județeană Petre Dulfu, locul a fost reamenajat cu o nouă expoziție a trei artiști plastic ai Asociației, iar zilele următoare vor vernisa o nouă expoziție în Satu Mare.

Vernisajul expoziției de luni, 6 februarie care-i are ca protagoniști artiștii plastici Bogdan Prie cu gravură pe sticlă, Carmen Coca și Iulia Formanek Toader cu pictură, s-a bucurat de un public numeros surprins de lucrările de artă expuse, și de un program artistic deosebit.

La Colegiul de Artă se studiază chitara, iar din această toamnă chiar din clasa a I. Ciucumelea Etienne din clasa a XI-a și Tătăran Adrian din clasa aXII-a au încântat publicul cu două concerte acompaniat de prof. Peter Bernadette.

Surprizele culturale au continuat, poeta Aurelia Oancă a recitat două poezii din volumul care cuprinde 95 de poezii, după 95 de tablouri pictate de Coca Carmen, cartea este ilustrată cu picturile artistei.

Actorul Claudiu Pintican de la Teatrul Ararat a citit câteva poezii iar în final a recitat o bine-cunoscută poezie de Ion Minulescu.

Expoziția va putea fi vizitată până în 19 februarie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.