Video | Târgul de Crăciun din Mireșu Mare un real succes

Vineri, 15 decembrie și-a deschis porțile primul Târg de Crăciun organizat în Mireșu Mare în fața unui public numeros. Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare a salutat publicul cu un citat de Daniel Leș ”Atunci, când tu cumperi un produs de la tine din localitate, permiți părinților care produc, să-și ducă copii la școală”.

Rudolf Satuder, prefectul Județului Maramureș, a felicitat primăria Mireșu Mare pentru că sunt atenți ca locuitorii să mai cumpere produse din zonele noastre, iar cei din Mireșu Mare se pot mândri cu produsele lor.

Dorul Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, a invitat pe scenă pompierii de la Serviciul Voluntar de Urgență Mireșu Mare pentru a înmâna o plachetă ca semn de înaltă apreciere pentru activitatea desfășurată în sprijinul comunității, precum și pentru obținerea locului I la concursul național.

Concertele de colinde de Căminul Cultural, oferta diversificată de produse, atelierele desfășurate au adus în centrul comunei o atmosferă autentică de Crăciun.

Târgul de Crăciun se încheie, duminică 17 decembrie după concertul extraordinar de colinde a corurilor bisericilor din Mireșu Mare desfășurat între orele15:00-17:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.