VIDEO | Târg de mărţişoare româneşti, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”

”Mărțișor cu dor” și-a deschis porțile și în acest an. Este un târg de mărțișoare românești și cadouri de 8 martie, ajuns la ediția a 11-a, care poate fi găsit în cadrul Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare.

Rebeca și Gabriel au adus la târgul de mărțișoare românești numeroase bijuterii, toate realizate de ei. Gabriel e responsabil de partea tehnică, iar Rebeca de creație. Participă la acest târg de 3 ani și sunt bucuroși că produsele lor au trecere, cu atât mai mult cu cât, spun ei, târgul este apreciat exact de cine trebuie. Cei doi tineri speră ca și anul acesta băimărenii să treacă pragul bibliotecii, unde pot fi găsite doar mărțișoare tradiționale, unicat.

”Am venit cu bjuterii, din nou. De fapt, cu mărțișoare, în primul rând și bijuterii pentru 8 Martie, produse din lemn, marea majoritate, unele cu argint. Toate sunt lucrate manual, absolut totul”, a spus Gabriel, unul dintre expozanți.

Alexandra a venit la târg cu mărțișoare realizate din material textil, cu flori presate, mărțișoare care reprezintă animale, pentru cei mici, și alte cadouri potrivite pentru 8 martie.

Sanda Ciorna este artist plastic, iar anul acesta a adus la târg eșarfe din mătase naturală, pictate manual, un cadou potrivit nu doar pentru 8 martie. Târgul ”Mărțișor cu dor – Târg de Mărțișoare Românești” este organizat de Asociația NOD. ”Mărțișor cu dor” s-a deschis azi și va putea fi vizitat până în 2 martie, zilnic între orele 09:00 – 19:00, iar sâmbătă, până la ora 14:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.