Video | Starea drumurilor în județ

A nins pe parcursul noptii trecute in judet. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si umeda.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 24 utilaje si au imprastiat 250 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri judete este curat si umed. Angajatii SC Drumuri si Poduri SA au actionat cu 39 de utilaje si au raspandit 734 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit. Ninge slab in judet.

Vizibilitatea in trafic este redusa de ceata, sub 100 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km163 si km175. Vantul sufla slab, la moderat cu intensificari la munte. In zona inalta de munte vantul sufla cu viteze de pana la 50 km/h.

Stratul de zapada masura 48 cm la statia meteo Iezer, 32 cm la Cavnic, 25 cm in Baia Borsa, 24 cm in Pasul Gutai, 22 cm la Baiut, Moisei. 18 cm la Grosii Tiblesului. 6 cm la Ocna Sugatag, 4 cm la Targu Lapus si Baia Mare.

CJSU recomanda conducatorilor auto sa circule preventiv, sa pastreze o distanta de siguranta fata de ceilalti participanti la trafic, evitati depasirile in zonele cu vizibilitate redusa. Verificati inainte de a pleca la drum functionalitatea sistemelor de climatizare, iluminare si a stergatoarelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.