Video | Spitalul Județean de Urgență Baia Mare este atractiv pentru mai mulți medici din țară

Pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare începutul de an, a fost unul bun, cu trei evenimente semnificative, două premiere și un eveniment important care a marcat 50 de ani de existență.
Spitalul Județean este atractiv pentru mai mulți medici din altă parte și datorită dotărilor cu aparatură medicală și nivelului ridicat al pregătirii colectivului medical.

”Au fost medici care și-au exprimat dorința de a veni spre Spitalul Județean , acolo unde s-a putut cu respectarea legii. Cred că pentru a menține la un nivel ridicat acest spital, putem apela în limita legii, inclusiv la noțiunea să racolării de personal, adică nu voi face rabat din a aduce un medic specialist bine cotat din altă parte a țării aici. Este foarte important să avem medici buni, medici bine cotați, care atrag pacientul după ei și care ridică de altfel și nivelul spitalului”,  a explicat Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean Baia Mare.

Acum o săptămână, secția de traumatologie a experimentat prima intervenție, respectiv o protezare cu proteză completă la genunchi. Este un program început de mai multă vreme, respectiv protezarea genunchi, șold și umăr.

”Dacă la început au fost intervenții rezonabile, mai modeste din acest punct de vedere al complexității, astăzi putem spune că suntem într-un top național foarte bun și acoperim o vastă plajă medicală pe care o tratăm în Spitalul Județean” – a spus mai arătat Alexandru Oros.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.