Video | Sindicatul din Administrație Maramureș și Cartel Alfa Maramureș laudă inițiativele parlamentarilor PNL

După întrunirea Comisiei de Dialog Social a județului Maramureș, parlamentarii PNL Maramureș au inițiat un proiect legislativ cu privire la plata asistenților personali ca să se facă integral din Bugetul de stat.

S-a stabilit o nouă întâlnire cu parlamentarii PNL: Călin Bota, Cristian Niculescu-Țâgârlaș și Florin Alexe, ocazie cu care s-au adus în discuție problemele care apar în administrația locală oferind și soluții care ar putea fi implementate.
Există nemulțumiri și temeri la nivelul administrației publice, o nouă înghețare a salariilor la care sindicatul caută soluții. Pe plan legislativ se dorește implementarea unei noi legi a salarizării.
Parlamentarii PNL au promovat o altă inițiativă legislativă cu privire la voucherele de vacanță atât în mediul privat, cât și în mediul public.

Spre surprinderea lui Florin Hossu, președintele Cartel Alfa Maramureș, parlamentarii PNL Maramureș în urma instituirii Comisiei de Dialog Social au inițiat un proiect de lege foarte repede și pe această cale mulțumește politicului.
Florin Hossu solicită celorlalte partide politice să susțină inițiativa legislativă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.